Evenimente : Filme

Să Film!: „Aferim!” (regie Radu Jude)

UNATC București şi Film Menu prezintă luni 6 aprilie, în sala de cinema din UNATC, proiecția filmului „Aferim!”, realizat de Radu Jude. Evenimentul face parte din programul anual al universității, „Uși deschise”.

————————–

Programul „Să Film!” de luni, 6 aprilie 2015 (UNATC – sala de cinema):

ora 19.30: Proiecție „Aferim!” (2015, regie Radu Jude)
ora 21: Discuție cu membrii echipei filmului.

Intrarea la eveniment este liberă.

————————–

Evenimentul face parte din proiectul „Să Film!”, care își propune să ofere contextul necesar unui dialog între public și realizatorii celor mai recente filme românești. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC – o sală cu o capacitate de aproximativ 300 de locuri. La finalul fiecărei proiecții, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înțelegere a modului în care funcționează fiecare departament al unei echipe de producție cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori și public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.

————————–

Parteneri media: Dilema Veche, Liternet.ro, Sub25, Filmreporter.ro, Gratuitor.ro, Librăriile Humanitas, Librăria Anthony Frost și Librăriile Cărtureşti.
facebook event