Evenimente : Filme

Ruptura / Partir

Drama romantica Ruptura / Partir, un film in care Suzanne s-a dedicat familiei, iar mariajul sau a devenit o formalitate. Intre ea si un muncitor atragator si sexy se infiripa o aventura pasionala, care nu tine cont de nicio regula si de niciun precept moral. Click pentru Galeria Foto.
Suzanne este casatorita de foarte multi ani cu doctorul de succes Samuel, are doi copii adolescenti pe nume David si Marion, locuieste in sudul Frantei si a renuntat la profesia ei de fizioterapeuta.
Intrucat sentimentele de iubire si afectiune au disparut treptat dintre soti, Suzanne decide sa isi alunge plictiseala construindu-si un cabinet de fizioterapie si reflexoterapie in curtea din spate a casei si intorcandu-se la activitatea pe care odinioara o practica cu placere.
Samuel angajeaza un imigrant ilegal pe nume Ivan pentru a o ajuta pe sotia lui sa isi amenajeze sala de consultatii si in scurta vreme intre casnica plictisita si neglijata si muncitor se infiripa o aventura.
Desi nu isi mai iubeste partenera de viata, Samuel refuza sa accepte relatia extraconjugala a Suzannei si sa se consoleze cu statutul de sot parasit, motiv pentru care intre cei trei adulti izbucneste un conflict violent si cu rezultate imprevizibile.
***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.