Evenimente : Filme

Rendez-vous pe Avenue Montaigne / Fauteuils d’orchestre

Comedia romantica Rendez-vous pe Avenue Montaigne / Fauteuils d’orchestre, un film dramatic in care o actrita apreciata care viseaza un cinema intimist, un pianist exceptional care vrea sa cante in fata unui public ignorant si naiv, un colectionar care-si vinde intr-o seara opera de-o viata si o tanara provinciala care-si incearca norocul la Paris se intalnesc la Cafe de Theatres, unde au venit sa-si aline nevrozele cu o cafea tare. Click pentru Galerie Foto.
Catherine este o faimoasa si bogata actrita de telenovele, care vrea cu orice pret sa dea lovitura si pe marele ecran. Ea se pregateste sa joace intr-o farsa de Feydeau ce urmeaza sa aiba premiera pe 17 ale lunii, insa, in ciuda intregului succes de care se bucura, se tot intreaba daca ceea ce face are un scop si o valoare.
Jean-François este un pianist extraordinar, cu o reputatie internationala si se pregateste pentru marele concert din Beethoven pe care trebuie sa-l sustina pe 17, desi tot ceea ce isi doreste el de fapt este sa fie singur.
Jacques, un fost om de afaceri care s-a transformat intr-un cunoscator de arta, a acumulat o vasta colectie de arta, dar pe 17 aceasta urmeaza sa fie vanduta.
Toti trei si-au dedicat viata artei si cu toate acestea, cu ce fel de vieti i-a rasplatit aceasta? Uneori drumurile li se intersecteaza si-si varsa amarurile la cafeneaua unde-i serveste Jessica, de curand ajunsa in Paris, aflata la randul ei in cautarea celebritatii si a bogatiei.
***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.