Evenimente : Filme

Printul Persiei: Nisipurile timpului 2D / Prince of Persia: The Sands of Time (SUA, 2010)

Printul Persiei: Nisipurile timpului / Prince of Persia: The Sands of Time, un film fantastic, de actiune si aventuri, cu Jake Gyllenhaal si Gemma Arterton, ne transpune in fascinanta Persie, unde un print proscris – Dastan, se aliaza cu misterioasa printesa Tamina pentru a lupta impotriva fortelor raului si pentru a proteja un pumnal stravechi cu puteri magice.
Pumnalul poate sparge firida in care sunt zidite Nisipurile Timpului – un cadou din partea zeilor care poate intoarce timpul si permite posesorului sa conduca lumea. Cei doi fac tot posibilul pentru a dejuca planurile unui vizir malefic (Sir Ben Kingsley), care vrea sa provoace o furtuna de nisip care sa distruga lumea intreaga. Printul si printesa trebuie sa se lupte cu o serie de demoni, care acum populeaza intregul regat.
Aventurile Printului Persiei vor oferi un spectacol de actiune, efecte speciale, decoruri impresionante si lupte captivante.
Aceasta este prima premiera din tara noastra in format IMAX 2D si beneficiaza de o sonorizare aparte si de imagini clare precum cristalul, odata cu rezolutia de 4 ori mai mare a ecranului – avantaje care caracterizeaza experienta unica IMAX.