Evenimente : Filme

Pisicile aristocrate / The AristoCats

In filmul de animatie cu aventuri Pisicile aristocrate / The AristoCats, o comedie de desene animate pentru famile, o pisica si puii ei mostenesc averea batranei lor stapane, ceea ce atrage invidia majordomului intrigant care ar primi toti banii daca pisoii ar fi eliminati.
In Paris, la inceputul secolului 20, ducesa este pisica iubita si rasfatata a unei foste cantarete de opera si, impreuna cu cei trei pisoi ai ei, urmeaza sa mosteneasca averea enorma a stapanei lor dupa moartea acesteia. Insa majordomul rapeste pisicutele si le duce la tara, intr-un mediu total necunoscut lor, pentru a le pacali si a le fura mostenirea.
Acum pisicile se vad in situatia de a se descurca singure (ceea ce nu au facut niciodata) inapoi la stapana si casa lor, iar singurul ajutor le vine de la un motan foarte independent si de la alte animale, care le ajuta sa scape de majordom si de planul lui malefic.
“Filmul este realizat in spiritul creatiilor disneyene timpurii, iar in multe privinte devine atractiv si captivant”, a scris Leonard Maltin in Movie and Video Guide (1998).
***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.