Evenimente : Filme

Papusile Muppets / The Muppets – DUBLAT

Filmul Papusile Muppets / The Muppets are premiera romaneasca pe 12 ianuarie 2012 si este un film perfect pentru a da startul unui nou an cinematografic, deoarece promite buna dispozitie, muzica si un show Muppets pe cinste.
“Suntem aici pentru a canta, a dansa, pentru a-i face pe oamenii sa danseze si poate, poate sa facem lumea un loc putin mai frumos”, explica optimist Kermit, cel mai cunoscut personaj Muppets.
Noua aventura incepe cu Walter si Gary, doi fani impatimiti ai papusilor Muppets, care pleaca in vacanta in Los Angeles, iar calatoria lor include si o vizita la studiourile in care s-au facut cunoscuti idolii lor. Atunci cand afla ca un magnat al petrolului (Tex Richman) vrea sa demoleze vechiul teatru, Walter si Gary il cauta pe Kermit. La insistentele lor, simpaticul broscoi reuneste familia pentru un nou spectacol care sa salveze teatrul in care au dat cele mai bune reprezentatii din cariera lor. Miss Piggy se lasa cel mai greu convinsa, deoarece in acel moment era editor plus-size la Vogue – Paris si ii era mai greu sa renunte la viata ei pentru a lucra alaturi de vechii ei prieteni.
In film sunt invitate pentru scurte aparitii celebritati precum Mila Kunis, Mickey Rooney, Alan Arkin, Dave Grohl, Ricky Gervais, Billy Crystal, Whoopi Goldberg sau Danny Trejo.
Vezi aici cand ruleaza si varianta SUBTITRATA in limba romana