Evenimente : Filme

Omul cu pumni de fier – The Man with the Iron Fists

Quentin Tarantino prezinta OMUL CU PUMNI DE FIER, o aventura inspirata de filmele clasice de kung-fu, in viziunea colaboratorilor sai de cursa lunga, RZA si Eli Roth.
Aflat pentru prima data in postura de regizor si protagonist al unui film de lung metraj, RZA, alaturi de o distributie de vedete internationale, in frunte cu Russel Crowe si Lucy Liu, spune povestea spectaculoasa a unor razboinici si asasini, precum si a unui erou singuratic din China secolului al nouasprezecelea, care trebuie sa faca front comun pentru a distruge un clan de tradatori care vrea sa-i lichideze pe toti.

De la sosirea sa in Jungle Village, din China, fierarul orasului (RZA) a fost fortat de factiuni tribale radicale sa creeze arem de distrugere extrem de sofisticate. Cand razboiul care mocnea intre clanurile locale da in clocot, acest strain va reusi sa capteze o energie straveche pentru a se transforma intr-o arma umana.
Un singur om trebuie sa devina salvatorul poporului care l-a adoptat, luptand alaturi de eroi de legenda impotriva unor asasini diabolici.

Combinand secvente spectaculoase de arte martiale apartinand unor maestri ai acestui univers cu viziunea sa originala, liderul trupei de rap Wu-Tang Clan care a facut istorie dominand lumea artistica a ultimelor decenii, RZA aduce pe marile ecrane proiectul sau cel mai ambitios, un film care uimeste prin stilul vizual si scenele captivante de actiune.