Evenimente : Filme

Oblivion / Planeta Uitata (2013)

Locuitor al unui Pamant situat intr-un viitor spectaculos, in care totul s-a schimbat radical, fara a mai pastra ceva din infatisarea de odinioara a acestuia, confruntarea unui om cu trecutul il va conduce intr-o calatorie a descoperirilor si a redefinirii personale in vreme ce lupta din rasputeri sa salveze de la pieire intreaga omenire.
Jack Harper (Tom Cruise) este unul dintre ultimii reparatori de drone plasate pe Pamant. Parte a unui proiect de amploare al carui scop este acela de a extrage resurse vitale de pe suprafata Terrei in urma unui razboi cu un inamic infricosator, The Scavangers, misiunea lui Jack este aproape de final. Traind si patruland sub minunatul cer aflat la mii de metri distanta, modul sau alert si plin de curaj in care isi desfasoara existenta este dat peste cap in momentul in care salveaza o frumoasa necunoscuta dintr-o nava prabusita.
Aparitia ei declanseaza un lant de evenimente care il forteaza sa se indoiasca de tot ceea ce stia si pune in mainile sale soarta omenirii.