Evenimente : Filme

O Familie de Cosmar / Little Fockers

Filmul O Familie de Cosmar / Little Fockers, comedie spumoasa despre familia americana. Infruntarea dintre Jack (Robert De Niro) si ginerele lui, Greg (Ben Stiller) ajunge la noi culmi in a treia comedie care continua seria de mare succes inceputa cu Un socru de cosmar si urmata de Doi cuscri de cosmar. Click pentru Galeria Foto.

Au trecut 10 ani, Greg Focker are acum doi Fockeri micuti impreuna cu sotia sa, Pam, si, dupa nenumarate ciocniri cu suspiciosul sau socru, Jack, Greg poate sa respire usurat. A fost, de bine, de rau, acceptat in cercul increderii familiei sotiei sale. Dar asta numai pana cand Jack il ia iarasi in vizor.
Greg nu o duce pe roze cu banii, asa ca e nevoit sa-si ia a doua slujba, la o companie de medicamente. Asa ca Jack o ia de la capat: stia el ca ginerele sau cu un nume caraghios si o meserie pentru fete nu e in stare sa fie un barbat adevarat si ca e incapabil sa-si intretina familia.

Pentru Greg incepe iar cosmarul: suspiciuni, situatii penibile, misiuni de spionaj… Jack nu se da in laturi de la nimic ca sa le poata dovedi tuturor din familie ca Greg nu merita sa fie inclus in cercul increderii. Iar faptul ca la petrecerea pentru aniversarea zilei de nastere a gemenilor isi face iar aparitia Kevin (Owen Wilson), fostul pretendent la mana lui Pam, pe care Jack inca il regreta ca nu i-a devenit ginere, nu il ajuta deloc pe Greg.
O sa treaca Greg testul final pentru a le dovedi tuturor ca este pregatit sa mosteneasca de la Jack rolul de cap de familie, sau cercul increderii se va rupe, de data asta, definitiv?

***
Click pentru programul filmelor din aceasta saptamana.