Evenimente : Filme

Numarul patru / I Am Number Four

Thriller-ul SF Numarul patru / I Am Number Four, un film de actiune in care noua copii cu puteri extraordinare se refugiaza pe Terra dupa ce planeta lor natala a fost distrusa de catre o rasa ostila de extraterestri. Click pentru Galeria Foto.
Desi sunt supravegheati de cate un paznic si protejati de o vraja ce nu permite sa fie ucisi decat in ordine numerica, cei noua adolescenti sunt urmariti pe Pamant de catre dusmanii care le-au cotropit planeta, iar primii trei sunt omorati in Malaezia, Anglia si Kenya.
Cel de-al patrulea adolescent stie ca este urmatoarea tinta si ca este in pericol sa isi piarda viata, motiv pentru care se muta dintr-un oras in altul, isi schimba des identitatea si se ascunde printre elevii de liceu din localitatea Paradise – Ohio sub numele de John Smith.
Dupa ce John Smith se indragosteste de o tanara fotografa pe nume Sarah Harte, se imprieteneste cu pamanteanul Sam si se integreaza perfect in comunitatea din Ohio, simte pentru prima data in viata ca are motive intemeiate sa inceteze sa fuga si sa lupte impotriva celor care il haituiesc, ajutat fiind de catre paznicul si mentorul lui Henri.
***
Click pentru programul filmelor din aceasta saptamana.