Evenimente : Filme

Noapte de Groaza 3D / Fright Night 3D

Noapte de Groaza 3D / Fright Night 3D este cel mai nou film horror marca DreamWorks si ruleaza pe marile ecrane din Romania atat in varianta 2D, cat si 3D din 19 august. Acest film de groaza, un remake dupa clasicul din anii ’80, are o distributie de succes care ii include pe Colin Farrell, Anton Yelchin, Cristopher Mintz- Plasse, David Tennant, Imogen Poots si Toni Collette.

Charley Brewster (Anton Yelchin) le are, in ultimul an de colegiu, pe toate: are cei mai populari prieteni de din scoala si se intalneste cu cele mai frumoase fete.

Ba chiar e atat de cool incat poate sa-l ia in ras pe bunul sau prieten Ed (Christopher Mintz-Plasse). Problemele incep insa sa apara pentru Charley cand un strain ciudat, Jerry (Colin Farrell), se muta in vecini.

Jerry pare un tip de treaba la inceput insa ceva nu e in regula cu el. Cu toate astea, nimeni, nici macar mama lui Charley (Toni Collette) nu e constienta de comportamentul suspect al lui Jerry.

Dupa ce observa tot felul de lucruri caudate pe care le face Jerry, Charley ajunge la o concluzie fara dubiu, din punctual lui de vedere: Jerry e un vampir care isi allege victimele dintre vecinii din cartier.

Nereusind sa convinga pe nimeni de acest lucru, Charley trebuie sa gaseasca singur o cale pentru a scapa de monstru…Pentru asta ii va cere ajutorul lui Peter Vincent (David Tennant) un iluzionist care prezinta un show TV despre vampiri, un tip care se comporta ca un rock star care crede ca vampirii exista doar in filme. Pana acum…