Evenimente : Filme

NEXT: Festival Cities I – Oberhausen

Festival Cities I – Oberhausen face parte din programul Festivalului International de Film Next 2010, in afara competitiei. In cadrul programului vor rula:
PALAT IN FLACARI / BURNING PALACE
Austria, 2009, R: Mara Mattuschka, Chris Haring
ECOU / ECHO
Polonia, 2009, R: Magnus von Horn
INTERVIU CU PAMANTUL / ENTREVISTA CON LA TIERRA
Mexic, 2008, R: Nicolás Pereda
KETAMINA – DINCOLO DE LUMINA / KETAMIN – HINTER DEM LICHT
Germania, 2009, R: Carsten Aschmann
MURPHY
Germania, 2008, R: Bjørn Melhus
MANDRRRRIE / STOLZ
Olanda-Israel, 2008, R: Sirah Foighel Brutmann, Eitan Efrat

Detalii despre bilete si abonamente AICI!
Goethe-Institut este o institutie culturala ce promoveaza cultura Republicii Federale Germane pe plan mondial. Noi sustinem limba germana in strainatate si sustinem colaborarea internationala in plan cultural. Prin informatii despre viata culturala, sociala si politica prezentam un vast tablou al realitatii germane.
Festivalul Internaaional de Film de Scurt metraj Oberhausen
Fondat in 1954, Festivalul Internaaional de Film de Scurt metraj Oberhausen este unul din principalele locuri de intalnire pentru scurt metraj, forma de expresie unica intre celelalte expresii și genuri prezentate publicului și bine-cunoscuta pentru atenaia pe care o acorda experimentarii. Festivalul organizeaza o competiaie internaaionala, una pentru filme pentru copii și tineri și o competiaie germana, acorda Premiul MuVi pentru cel mai bun videoclip german și organizeaza, din 2009, Competiaia NRW pentru producaii din Renania de Nord-Westfalia. Cea de-a 56-a ediaie va avea loc intre 29 aprilie – 4 mai 2010.