Evenimente : Filme

Necunoscutul / Unknown

In thriller-ul Necunoscutul / Unknown, un film dramatic si plin de mister, cu Liam Neeson si Diane Kruger, un barbat se trezeste din coma si afla ca cineva i-a furat identitatea. Nimeni, nici macar sotia sa, nu il crede. Click pentru Galeria Foto.
Atunci cand isi revine din starea de inconstienta intr-un salon de spital, Martin Harris remarca cu stupoare ca propria sotie nu il mai recunoaste si traieste acum impreuna cu un alt barbat care i-a furat identitatea. Hartuit de asasini misteriosi, ignorat de autoritatile locale care refuza sa accepte povestea incredibila pe care le-o relateaza si punandu-si el insusi la indoiala sanatatea mintala din cauza medicilor care pretind ca amnezia si confuzia sunt normale in cazurile de soc posttraumatic, Martin Harris trebuie sa gaseasca o modalitate de a demonstra ca nu delireaza si ca intr-adevar a fost tinta unei conspiratii elaborate ce a avut drept consecinta un furt de identitate.
Ramas fara acte, extenuat si hartuit, Dr. Harris se bucura de sprijinul si increderea unei singure persoane: taximetrista care i-a salvat viata in momentul in care masina a plonjat intr-un rau.
***
Click pentru programul filmelor din aceasta saptamana.