Evenimente : Filme

Nanny McPhee: Marea Infruntare / Nanny McPhee and the Big Bang

Comedia Nanny McPhee: Marea Infruntare / Nanny McPhee and the Big Bang, un film fantastic pentru familie, ne introduce in razboiul copiilor impotriva singurei persoane care le poate face fata, bona cu puteri magice Nanny McPhee (Emma Thompson).
Daca Nanny McPhee, filmul de acum 5 ani, era descris de realizatori ca fiind “razboiul dintre parinti si cei mai obraznici copii din lume”, Nanny McPhee: Marea infruntare se rezuma la lupta necrutatoare intre copiii.
Doamnna Green este la capatul puterilor. Are trei copii care se cearta si se bat tot timpul, de sotul ei, plecat la razboi, nu mai stie nimic de luni de zile, cumnatul o bate la cap sa-i vanda lui partea din averea familiei care ii revine sotului ei. Ca si cum nu era de ajuns, se trezeste pe cap cu nepoata si nepotul ei, doi copii extrem de rasfatati.
E prea mult pentru dna Green! Dar ce nu stie ea inca, dar va afla in curand, este ca are mare nevoie de bona McPhee si puterile ei magice.
Folosindu-se de toata magia de care e in stare, bona McPhee va reusi oare sa aduca ordinea in familia Green, salvand-o astfel de la tot ce o ameninta?
***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.