Evenimente : Filme

Mission: Impossible – Ghost Protocol

MISSION: IMPOSSIBLE – GHOST PROTOCOL, cel mai nou film din binecunoscuta serie de actiune, cu Tom Cruise in rolul principal, are premiera pe 16 decembrie 2011, in IMAX si cinematografe 2D.

Regizorul Brad Bird, dublu cistigator de Oscar, prezinta, impreuna cu producatorii Tom Cruise si J.J. Abrams, MISIUNE: IMPOSIBILA. GHOST PROTOCOL, un nou capitol din aventurile superspionului Ethan Hunt.
Acuzat de un atac terorist cu bombe asupra Kremlinului, agentul operativ MI Ethan Hunt este dezactivat si renegat, impreuna cu restul agentiei, in momentul in care presedintele initiaza „protocolul fantoma”. Lasat fara resurse si acoperire, Ethan trebuie sa gaseasca cale sa reabiliteze renumele departamentului si sa previna un alt atac. Dar lucrurile se complica si mai mult, iar Ethan e nevoit sa se imbarce in alta misiune, impreuna cu colegii sai renegati, ca si el, ale caror motive, insa, nu-i sint complet cunoscute.
Tom Cruise se intoarce la rolul principal, ca Ethan Hunt, alaturi de o distributie internationala din care maifac parte Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Josh Holloway, Anil Kapoor si Léa Seydoux.