Evenimente : Filme

Megamind 3D

DreamWorks Animation prezinta Megamind, film de desene animate despre cel mai inteligent erou negativ cunoscut vreodata, cu vocile lui Will Ferrell, Brad Pitt, Tina Fey si Jonah Hill. O comedie savuroasa pentru familie. Click pentru Galerie Foto.
Studiourile care v-au fermecat cu Shrek, Madagascar si Kung Fu Panda ne aduc in 2010 Megamind.
Megamind e cel mai inteligent erou negativ pe care l-a cunoscut vreodata lumea. Si cel mai pagubos. De-a lungul anilor a incercat sa cucereasca Metro City in toate felurile posibile. De fiecare data a dat gres in mare stil din cauza lui Metro Man, un supererou cu mantie si tot tacamul, invincibil pana in ziua in care Megamind chiar reuseste sa-l invinga.
Dintr-odata, Megamind se trezeste ca nu mai are niciun scop in viata. A devenit un erou negativ fara un rival. Isi da seama ca cel mai rau lucru care i se putea intampla a fost sa-si atinga ambitia de-o viata. Asa ca se hotaraste sa creeze un oponent, un nou supererou numit Titan. Acesta va fi mai mare, mai bun si mai puternic decat a fost vreodata Metro Man. Titan, in schimb, se prinde repede ca e mult mai distractiv sa fie erou negativ decat baiat cumsecade.
Asa ca acum Titan nu isi pune in gand doar sa stapaneasca lume, ci vrea, pur si simplu, sa o distruga. Cel mai destept om din lume poate, oare, sa ia si el o decizie inteleapta, macar o data in viata lui? Diabolicul geniu va cadea in capcana pe care si-a intins-o singur si va deveni erou fara voie in propria sa poveste?

Click pentru varianta dublata in limba romana.
***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.