Evenimente : Filme

Macete / Machete

Filmul Macete / Machete, un thriller de Robert Rodriguez si Ethan Maniquis, cu Danny Trejo, Robert De Niro, Michelle Rodriguez, Jessica Alba, Cheech Marin, Jeff Fahey, Steven Seagal, Don Johnson.
Arata exact ca un zilier de pe strada si parea tipul perfect pentru a-i pune in spate un asasinat politic. Dar s-a dovedit a fi MACETE, un fost agent federal, adevarata legenda, cu tip cu talente ucigase greu de egalat. Toti il credeau mort dupa confruntarea cu TORREZ , baronul mexican al drogurilor. Insa Macete a fugit in Texas, vrand sa dispara si sa-si uite trecutul tragic.
Acolo gaseste o retea de coruptie si inselaciuni, care face ca un senator sa fie ucis, iar el sa devina un criminal cautat de politie. In calea lui stau BOOTH, un om de afaceri crud si nemilos, care are in serviciul lui o lista impresionanta de ucigasi la comanda, si SARTANA RIVERA, ofiter de imigrari, frumoasa si periculoasa, fiindca nu s-a decis inca daca vrea sa fie sau nu de partea legii. Ajutoarele lui Macete sunt LUZ, atragatoarea vanzatoare ambulanta de Taco, cu spirit rebel si suflet revolutionar, si PADRE, un preot priceput la binecuvantari, dar si mai priceput cu armele. Croindu-si drum printre gloante, sange si inimi frante, Macete ajunge iar sa-l infrunte pe Torrez intr-o batalie suprema pentru razbunare si mantuire.

***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.