Evenimente : Filme

Looper: Asasin in viitor

Calatoria in timp este ilegala si deci disponibila numai pe piata neagra. Atunci când mafia vrea sa scape de cineva nedorit, membrii acesteia trimit victima cu treizeci de ani inapoi in timp unde un ucigas platit – asa cum este si Joe (Joseph Gordon-Levitt) – asteapta sa lichideze tinta. Joe câstiga bine si viata lui pare sa fie foarte buna pâna când mafia decide sa inchida cercul si sa scape de ucigas, asa ca il trimit inapoi in timp chiar pe Joe din viitor (Bruce Willis).

Actiunea filmului se petrece in 2044, când calatoriile in timp nu sunt inca posibile, dar treizeci de ani in viitor da, si sunt controlate de mafie cu un singur scop: pentru a ucide oameni.

Seful unui grup de ucigasi platiti denumiti Loopers, care lucreaza pentru o grupare mafiota, ii trimite pe acestia inapoi in trecut unde treaba lor este sa impuste "tintele" si sa scape de cadavru.

Astfel tinta dipare si din viitor, iar cei din gruparea Looper scapa de un cadavru al unui om care de fapt nici nu exista. Un sistem foarte bine pus la punct, daca nu cumva scapi ceva din vedere…

Film distribuit de Hollywood Multiplex Operations.