Evenimente : Filme

John Carter

John Carter este un personaj creat de Edgar Rice Burroughs (care este si parintele literar al lui Tarzan). John Carter este descris in seria de romane de aventuri Barsoom a lui Burroughs ca un fost capitan in armata confederata din perioada razboiului civil American. El este transportat printr-un fel de proiectie astrala intr-un univers fictiv complex de pe planeta Marte. Personajul John Carter apare prima data in cartea A Princess of Mars.

Taylor Kitsch – noua senzatie de la Hollywood in 2012- este, din 9 martie 2012, John Carter

Megaproductia John Carter a celor de la Disney se va lansa in Romania pe 9 Martie 2012. Regia este semnata de Andrew Stanton, cel care are in palmares doua Oscaruri- pentru Finding Nemo si WALLE.

Taylor Kitsch este una din figurile aparte de la Hollywood. Actorul Canadian de 30 de ani a fost pana nu demult un nume obscur, distribuit mai ales in seriale TV. Evolutia carierei sale din ultimii ani, i-a facut insa pe cei de la Hollywood Reporter sa-l treaca pe lista A a celor 10 staruri masculine din 2012.

Desi in 2009, a avut o aparitie notabila in super productia X-Men Origins: Wolverine, Taylor Kitsch s-a facut remarcat, culmea, intr-un serial de televiziune, Friday Night Lights, unde juca rolul unui “baiat rau”. Prestatia lui i-a convins pe cei mai importanti producatori de la Hollywood sa mizeze pe farmecul lui, astfel ca Kitsch va aparea in 2012 in 3 dintre cele mai asteptate productii ale anului: John Carter (produs de Disney, in regia lui Andrew Stanton), Battleship (ecranizarea dupa jocul cu acelasi nume, regia Peter Berg) si Savages (urmatorul film regizat de celebrul Oliver Stone.