Evenimente : Filme

Hop-Top / Hop

In filmul de animatie Hop-Top / Hop, un desen animat comic, plin de actiune si aventuri, Fred este un pierde-vara vesnic fara job, care il accidenteaza din greseala pe iepurasul de Paste (voce, Russel Brand). Click pentru Galeria Foto.
Lenesul Fred (James Marsden) are acum de infruntat cel mai uracios musafir care exista, iar infruntarea dintre cei doi le va arata amandurora ce inseamna sa te maturizezi.
Departe de coasta Americii de Sud, pe insula Rapa Nui, cunoscuta ca Insula Pastelui, sub capetele uriase de piatra, se afla cea mai fabuloasa fabrica de dulciuri. Trei sute saizeci si cinci de zile pe an, Iepurasul de Paste domneste peste o echipa de de iepurasi si de pui care pregatesc cosuri umplute cu bomboane pentru a fi trimise copiilor din toata lumea in dimineata de Paste.
In seara in care urma sa fie numit succesorul tatalui sau, I.P. fuge de acasa, cu directia Hollywood, pentru a-si urma visul de a deveni baterist. Ajuns acolo, il intilneste pe Fred, recent dat afara din slujba pe care o avea si decis sa-si puna viata in ordine. Dat afara din casa parintilor sai cu toata dragostea, Fred il calca nu masina pe I.P., fara sa vrea. Prefacindu-se ranit, dar si uimindu-l pe Fred cu capacitatea de a vorbi, I.P. il manipuleaza pe acesta sa-l ia acasa.
In tot acest timp, pe Insula Pastelui, la comanda trece Carlos, un pui obez care profita de fuga lui I.P. pentru a complota o lovitura. Salvarea vine acum numai de la Fred si I.P., care trebuie sa se intoarca pe insula si sa duca o lupta epopeica pentru a salva nu numai insula, ci chiar sarbatoarea insasi.
James Marsden si Russel Brand sunt protagonistii unei distributii carem ai include nume precum KALEY CUOCO (The Big Bang Theory), HUGH LAURIE (House, M.D.), HANK AZARIA (The Simpsons), GARY COLE (Talladega Nights), ELIZABETH PERKINS (Weeds) si CHELSEA HANDLER (Chelsea Lately).
Regia ii apartine lui TIM HILL, regizorul marelui succes Alvin and the Chipmunks, iar producatori sunt CHRIS MELEDANDRI (Despicable Me, Ice Age, Robots, Ice Age: The Meltdown, Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!) si MICHELE IMPERATO STABILE (Alvin and the Chipmunks). CINCO PAUL si KEN DAURIO (Despicable Me, Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!) sunt creatorii povestii, iar lor li se adauga la scrierea scenariului Ken Daurio si BRIAN LYNCH (Puss in Boots).
***
Click pentru programul filmelor din aceasta saptamana.