Evenimente : Filme

Gaturro – Marea Pisiceala 3D DUBLAT

Gaturro 3D, film de animatie pentru marele ecran in care personajul principal este bineinteles motanul argentinian Gaturro, creat de Cristian Nik Dzwonim.

Gaturro, eroul nostru, este o pisica care traieste cu familia care la adoptat de mic. Inca de pe atunci acesta o cunoaste pe Agatha, o pisica din vecini, de care este indragostit pana peste urechi. Crescand impreuna, acesta a incercat de nenumarate ori si in nenumarate feluri sa se aproprie de ea, insa tot de atatea ori a esuat, intampindand diverse obstacole. De cele mai multe ori acestea purtau numele de Max.

Max este un pisic extravagant si increzut. Este un nesuferit, si spre ghinionul eroului nostru, si acesta incearca sa o cucereasca pe Agatha.
Insa aceasta nu a spus “da’ nici unuia dintre ei

Aceasta poveste are loc in zilele noastre. Au trecut cativa ani, si desi personajele noastre s-au maturizat, obiceiurile acestora au ramas aceleasi. Gaturro inca incearca sa ii cucereasca inima Agathei prin incercari nereusite. Max continua sa o seduca prin modalitati extravagante si luxoase. Iar Agatha continua sa ii refuze pe amandoi. Totusi, ceva se schimba in momentul in care agatha este ceruta in casatorie de catre Max.

Gaturro afla acest amanunt si incearca din rasputeri sa ii arate Agathei ca el este mai bun decat Max. chiar daca acest luru implica detronarea celui mai faimos motan din oras si intrarea in lumea showbiz-ului.

O lume in care cu greu se controleaza. Max va profita de toate greselile eroului nostru pentru a-I impiedica pe acesta sa se vada cu Agatha.
Lucrurile incep sa se inrautateaca pentru Gaturro, cand realizeaza ca faima si averea nu ii pot tine locul iubitei lui.

Totusi, totul se schimba datorita unei altfel de iubire, cea de prietenie. Desi Gaturro este inconjurat de prieteni in intreg cartierul, acesta se imprieteneste cu un personaj ciudat, dar care ii reda insa increderea in sine si astfel increderea ca isi va recupera dragostea vietii.

Un mic soricel, pe nume Rat Pitt, un actor de duzina cu aere de actor de prima clasa, se va alatura lui Gaturro, moment care le va schimba definitiv vietile. Acest extravagant personaj va incerca sa se foloseasca de popularitatea lui Gaturro, pentru a urca pe scara sociala, dar pe parcursul priteteniei acesta va descoperi un gaturro un motan sensibil si simpatic, care nu se da inlaturi de la nimic atunci cand vine vorba de a-si urma inima. Aceste doua personaje ciudate, ajutate fiind de prietenii din cartier, pornesc in incercarea de a opri nunta Agathei cu Max. O poveste de dragoste ideala, care se transforma, insa, in realitate.