Evenimente : Filme

Efecte adverse / Side Effects (2013)

Un thriller captivant despre Emily si Martin, un cuplu de succes din New York, a caror viata se da peste cap cand psihiatrul lui Emily ii prescrie un nou medicament impotriva anxietatii. Medicamentul va avea neasteptate efecte adverse…
Emily (Rooney Mara) si Martin (Channing Tatum) formeaza un cuplu de invidiat, care duce o viata luxoasa si lipsită de griji, pana cand el este arestat pentru frauda si condamnat la 4 ani de inchisoare. Dupa ispasirea pedepsei, Martin este intampinat de o sotie total schimbata, aflata la limita depresiei si cu tendinte de sinucidere. Astfel, Emily ajunge la psihiatru (Jude Law), care ii recomanda un tratament aflat in faza experimentala. Dupa ce aparent efectele secundare o fac sa isi ucida sotul, psihiatrul ei incearca sa afle daca aceasta crima este intr-adevar accidentala sau un plan bine pus la punct.
Regizat de Steven Soderbergh, Efecte adverse este un thriller psihologic imprevizibil cu Jude Law, Rooney Mara, Catherine Zeta-Jones si Channing Tatum in rolurile principale.