Evenimente : Filme

E tare complicat / It’s complicated (SUA, 2009)

In comedia romantica E tare complicat / It’s complicated, un film cu Meryl Streep, Alec Baldwin si Steve Martin, o femeie in varsta, mama a trei copii maturi a divortat dupa ce sotul ei a inselat-o cu o femeie mult mai tanara.
Atunci cand fostii soti participa la festivitatea de absolvire a fiului lor, o cina inocenta servita in oras ii determina sa rememoreze momentele placute ale mariajului lor, sa isi redescopere calitatile si sa reinvie sentimentele de afectiune dintre ei, transformandu-se pe nesimtite intr-o aventura amoroasa torida.

La 60 de ani, Jane se trezeste "cealalta femeie", caci Jake este casatorit cu nimeni alta decat Agness, femeia cu care si-a inselat fosta sotie si care acum este obsedata sa aiba un copil cu el. Situatia este insa mult mai complicata, deoarece Jane este ravnita si de catre Adam, un sarmant arhitect pe care l-a angajat sa ii redecoreze bucataria. Prinsa intr-un triunghi amoros cu Adam si Jake, Jane trebuie sa decida daca doreste sa il accepte din nou in viata ei pe fostul sot sau daca intentioneaza sa inceapa o existenta complet noua alaturi de arhitect.