Evenimente : Filme

Dragoste si alte dependente / Love and Other Drugs

Comedia romanica Dragoste si alte dependente / Love and Other Drugs, film cu Anne Hathaway si Jake Gyllenhaal, o frumoasa idila ce se infiripeaza intre o artista rebela si un agent de vanzari ambitios, ce se foloseste de metodele lipsite de etica care se practicau in anii ’90 in industria farmaceutica din SUA. Click pentru Galaria Foto.
Maggie Murdock este o tanara independenta, sexy, inteligenta, deschisa la minte si nonconformista, care nu permite niciunui obstacol sa-i stea in cale si care este sceptica cu privire la dragoste, mai ales ca a fost diagnosticata cu maladia Parkinson in primul stadiu de evolutie.
Fara sa munceasca prea mult, dar dispunand de capacitate de persuasiune si de un farmec irezistibil ce il ajuta sa cucereasca toate femeile, fie ca sunt doctorite, asistente medicale sau cliente, Jamie Reidy este un as in domeniul vanzarilor de medicamente.
Numai ca intalnirea cu Maggie si modul in care evolueaza relatia lor, il iau prin surprindere pe Jamie si ii schimba ordinea prioritatilor in viata.
Filmul este bazat pe cartea autobiografica Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman a autorului Jamie Reidy.
***
Click pentru programul filmelor din aceasta saptamana.