Evenimente : Filme

Doamne… ce macel! / Carnage

Doamne… ce macel! / Carnage, o comedie de Roman Polanski, dupa piesa de teatru cu acelasi nume de Yasmina Reza, cu Jodie Foster si Kate Winslet, din 13 ianuarie la cinema

DOAMNE… CE MACEL! (CARNAGE) e o comedie taioasa si caustica despre diferente de opinie in educarea copiilor. Dupa ce doi baieti se bat la joaca, parintii “victimei” ii invita pe parintii ”batausului”sa aiba o discutie despre acest incident. Ceea ce incepe ca o intilnire amabila se transforma rapid intr-un razboi al vorbelor grele, cei patru parinti aratindu-si, astfel, adevarata fata. Un macel din care nimeni nu va iesi nevatamat.

Filmul ii are ca protagonisti pe Kate Winslet (Mildred Pierce, The Reader), laureata cu Oscar, Christoph Waltz (Water for Elephants, Inglourious Basterds), laureat cu Oscar, in rolurile Nancy si Alan Cowan, si pe Jodie Foster (Panic Room, The Silence of the Lambs), laureata cu Oscar, si John C. Reilly (We Need to Talk About Kevin, Chicago, Magnolia), nominalizat la Oscar, in rolurile Penelope si Michael Longstreet.

Yasmina Reza i s-a alaturat lui Roman Polanski pentru adaptarea cinematografica a piesei ei de teatru, God of Carnage (Doamne… ce macel!).

In cadrul BEST FILM FEST XIII