Evenimente : Filme

Dincolo de limite / Limitless

In thriller-ul Dincolo de limite / Limitless, un film cu Bradley Cooper si Robert De Niro, un scriitor ratat, obisnuit cu esecul, descopera un drog care ii permite sa isi foloseasca 100 % din capacitatea creierului. Click pentru Galeria Foto.
Eddie Morra (Bradley Cooper) se confrunta cu o acuta lipsa de inspiratie si nu este publicat de nicio editura. Atunci cand un vechi prieten ii ofera spre testare un medicament neomologat, Eddie se transforma intr-o versiune perfecta a lui insusi, devenind mai rapid, mai carismatic, mai intuitiv si mai inteligent atata vreme cat se afla sub influenta acestei substante de origine necunoscuta.
Cu o noua perspectiva asupra vietii si abilitati iesite din comun, Eddie ajunge repede expert al speculatiilor financiare si ii atrage astfel atentia lui Carl Van Loon (Robert De Niro), unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri. Dar spre ghinionul lui, mogulul nu il vede decat ca pe o metoda usoara de a face miliarde de dolari fara efort. In scurt timp, succesul fulminant al lui Eddie se transforma intr-o lupta pentru supravietuire, secretul metamorfozei iese la suprafata si asasinii pusi pe urmele lui nu mai reprezinta singura amenintare.
Filmul se bazeaza pe romanul The Dark Fields al autorului Alan Glynn.
***
Click pentru programul filmelor din aceasta saptamana.