Evenimente : Filme

Cum s-o dai sa fie bine? / The Dilemma

Comedia Cum s-o dai sa fie bine? / The Dilemma, un film cu Vince Vaughn, Jennifer Connelly si Winona Ryder, despre cat de departe poate merge o prietenie intre doi barbati inainte de a le exploda totul in fata. Click pentru Galerie Foto.
Inca din colegiu, Ronny (Vaughn), burlac convins, si Nick (Kevin James) au fost prieteni la bine si la rau. Acum sunt parteneri intr-o firma de design auto, pe punctul de a castiga contractul vietii lor, care ar urma sa le propulseze firma. Avandu-le alaturi pe Beth (Jennifer Connelly), iubita lui Ronny, si pe Geneva (Winona Ryder), sotia lui Nick, cei doi se simt invincibili.
Insa totul o ia razna in momentul in care Ronny o vede, fara sa vrea, pe Geneva sarutandu-se cu un alt barbat si se hotaraste sa afle ce se intampla. Investigatiile sale amatoristice ii dau lumea peste cap, mai ales ca afla ca si Nick avea niste secrete pe car ele tinea bine ascunse.
Acum, timpul trece, se apropie prezentarea care va decide soarta firmei lor, iar Ronny trebuie sa se hotarasca cum si cand ii va spune adevarul celui mai bun prieten al sau.
***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.