Evenimente : Filme

Conan – 3D / Conan the Barbarian – 3D

Conan – 3D / Conan the Barbarian – 3D, un nou film pentru marile ecrane, de data aceasta in format 3D cu eroul barbar (interpretat in trecut de Arnold Schwarzenegger) intr-o versiune noua, jucata de Jason Momoa.
Viata lui Conan (Jason Momoa) a fost marcata de violenta inca de cand era mic. La o varsta frageda, tanarul Conan a asistat la uciderea tatalui sau, Corin (Ron Perlman), si la masacrarea membrilor tribului din care face parte, de catre mercenarii lui Khalar Zym (Stephen Lang).

Nevoit sa supravietuiasca intr-o lume ostila si sa devina razboinic, Conan se va transforma intr-un barbat puternic, curajos, dornic sa isi razbune tatal. El va ajunge sa il infrunte direct pe temutul Khalar Zym, dar pana la el, Conan se va lupta cu creaturi diabolice si monstri. Intre lupte si setea de razbunare, Conan va descoperi si ce este iubirea, indragostindu-se de frumoasa Tamara (Rachel Nichols).

Datorita curajului de care da dovada, Conan va fi singura speranta a locuitorilor din Hyboria, care sunt amenintati de mercenari.