Evenimente : Filme

Casa de vis / Dream House

Odata ca niciodata, erau doua fete care locuiau intr-o casa. DANIEL CRAIG (Cowboys & Aliens, The Girl With the Dragon Tattoo), NAOMI WATTS (The Ring, Fair Game) si RACHEL WEISZ (The Constant Gardener, The Lovely Bones) sint protagonistii thrillerului CASA DE VIS / DREAM HOUSE, despre o familie care se muta intr-o casa despre care nu au idee ca acolo avusesera loc cu ceva timp inainte crime infioratoare.

La putin timp de la mutarea in casa la care visasera de multa vreme, membrii familiei descopera cu oroare ca ei au devenit urmatoarele tinte ale ucigasului care distrusese si familia ce detinuse inainte casa.

Will Atenton (Daniel Craig) este un editor de carte care isi lasa slujba din New York pentru a se muta impreuna cu sotia sa, Libby (Rachel Weisz) si cu cele doua fetite ale sale intr-un orasel izolat din New England. Dar nici nu apuca sa se instaleze bine in noua lor viata, cind descopera ingroziti ca noul lor camin a fost scena crimei pentru o mama si copiii ei. Intregul oras e convins ca vinovat e sotul care le-a supravietuit.

Will incepe sa investigheze tragedia, dar singurul indiciu il primeste de la Ann Paterson (Naomi Watts), o vecina care era apropiata de familia care a murit. Pe masura ce Will si Ann incep sa puna cap la cap tulburatoarea drama, descopera ca povestea ultimului om care va parasi casa de vis a lui Will va fi la fel de inspaimintatoare pentru cel care va urma precum a fost pentru el.

Alaturi de Daniel Craig, Naomi Watts si Rachel Weisz, din distributie mai fac parte MARTON CSOKAS (Alice in Wonderland), in rolul fostlui sot al lui Ann, Jack, ELIAS KOTEAS (The Fourth Kind), in rolul strainului misterios, Boyce, si JANE ALEXANDER (The Unborn), in rolul doctoritei Greeley.

PREMIERA: 21 octombrie 2011