Evenimente : Filme

Capitanul America: Primul Razbunator / Captain America: The First Avenger 3D

Capitanul America: Primul Razbunator / Captain America: The First Avenger 3D, film SF de actiune care se concentreaza pe inceputurile universului Marvel, care avea sa fie populat mai tirziu de supereroi precum Iron Man, Hulk and Thor, in vremuri cind razboaiele se luptau cu arme, dar erau cistigate de oameni.

Sintem in 1941, iar lumea este dezbinata de razboi. Dupa repetate incercari de a se inrola pentru a-si face datoria alaturi de confratii sai Aliati, tinarul Steve Rogers (Chris Evans) e acceptat sa faca parte dintr-un program experimental care il va transforma intr-un supersoldat cunoscut sub numele de Capitanul America.

Cu noua sa infatisare, Capitanul America se alatura fortelor militare, alaturi de prietenul sau Bucky Barnes (SEBASTIAN STAN) si amica sa, Peggy Carter (HAYLEY ATWELL), sub comanda colonelului Chester Phillips (TOMMY LEE JONES), pentru a declara razboi diabolicei organizatii HYDRA, divizia secreta de cercetare stiintifica a nazistilor, condusa de ticalosul Red Skull (HUGO WEAVING).

Din 5 august la cinema in versiune 3D si 2D