Evenimente : Eveniment Online

Bucharest Best Comedy Film Festival 2020

Bucharest Best Comedy Film Festival 2020 devine primul festival de film desfășurat pe o televiziune – ComedyEst

Festivalul are loc în perioada 1-10 decembrie pe canalul ComedyEst și poate fi vizionat și pe platforma Digi online și propune o selecție remarcabilă de filme internaționale de comedie – un tur al lumii din 10 perspective cinematografice diferite.

10 filme se află în competiție pentru trofeul Bucharest Best Comedy Film Festival, iar câștigătorul va fi desemnat de un juriu format din personaltăți de marcă: Irina Margareta Nistor, Maia Morgenstern, Manuela Hărăbor, Adrian Păduraru, George Mihăiță, Valeriu Andriuță și Laurean Gherman.

A doua ediție a Bucharest Best Comedy Film Festival se va desfășura în decembrie, în condiții excepționale, marcând o premieră în lumea festivalurilor de film. În contextul pandemiei și al restricționării accesului publicului în săli de cinema, Bucharest Best Comedy Film Festival a devenit primul festival de film care va putea fi urmărit pe o televiziune- ComedyEst.

„Când ne așteptăm mai puțin, într-un an care ne-a înfricoșat și ne-a schimbat pentru totdeauna, pe ultima sută, tot filmele ne aduc un zâmbet dintr-o lungă călătorie în universuri atât de diferite și care ne sunt totuși mai aproape ca niciodată, venite cu o speranță de cea mai bună calitate și atât de necesară! Best comedy, un cine-vaccin cu efect instantaneu!..” Irina Margareta Nistor, președinta juriului Bucharest Best Comedy Film

„Eu cred foarte tare în continuitate. De aceea m-am gândit că Bucharest Best Comedy Film trebuie să existe și în acest an. Eu nu aș spune că Bucharest Best Comedy Film este primul festival de film transmis pe o televiziune, dar mi-aș dori ca el sa nu fie și ultimul. Mulțumesc mult ComedyEst pentru susținere!” Enea Dabija, director fondator festival Bucharest Best Comedy Film.