Evenimente : Filme

Asterix si Obelix contra lui Cezar / Asterix et Obelix contre Cesar

In comedia fantastica Asterix si Obelix contra lui Cezar / Asterix et Obelix contre Cesar, un film de aventuri cu Gerard Depardieu, satenii care traiesc impreuna cu Asterix si Obelix refuza sa plateasca taxele impuse de romani, mai ales ca preotul satului cunoste reteta unei bauturi miraculoase care te face invincibil. Click pentru Galerie Foto.
Cu aproximativ 50 de ani I.Hr. Galia era ocupata in totalitate de legiunile romane ale lui Cezar. Cu ajutorul unei potiuni magice, un satuc din regiunea Armonique inca mai reuseste sa reziste invadatorului. Printre ei se afla si Asterix si Obelix. Efectul licorii nu dureaza decat 10 minute, suficiente pentru a infrange orice atacant.
Obelix detine o putere inegalabila datorita faptului ca pe vremea cand era copil a cazut in oala magica, iar acesta impreuna cu Asterix intra in actiune. Cezar se pregateste sa invadeze Anglia si se foloseste de ajutorul lui Lucius Detrius pentru a-l captura pe preot ca sa afle secretul potiunii, dar planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ.
Vezi si:
– Asterix si vikingii / Asterix et les Vikings;
– Asterix la Jocurile Olimpice / Asterix aux Jeux Olimpyques.
***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.