Evenimente : Filme

Apel de urgenta / The Call (2013)

Casey, o adolescenta americana (interpretata de Abigail Breslin) este rapita de un ucigas in serie (interpretat de Michael Eklund). Din portbagajul masinii acestuia, ea reuseste sa telefoneze de pe mobil la 911, Centrul de Apeluri de Urgenta. Din acel moment, viata ei depinde de vocea de la capatul firului, a carei posesoare este hotarâta sa mobilizeze toate resursele disponibile pentru a o gasi. Serviciul lui Jordan, operatoare la 911 (interpretata de Halle Berry), nu este pentru cei slabi de inima.
De multi ani in aceasta slujba, Jordan a salvat mii de vieti, o singura data confruntandu-se cu o situatie cu deznodamant tragic. Acest incident ii bulverseaza viata si, sustinuta de iubitul ei, Paul (interpretat de Morris Chestnut), politist de meserie, face eforturi sa uite si sa mearga mai departe. Apelul lui Casey o readuce, insa, cu gândul in trecut.
Scenariul rapirii ei i se pare neobisnuit de familiar si Jordan simte ca trebuie sa actioneze cum n-a mai facut-o pâna acum: implicându-se direct si determinând-o pe Casey sa participe activ la operatiunea de salvare, conducându-i astfel la criminal.
TriStar Pictures si Stage 6 Films, in asociere cu Troika Pictures, WWE Studios si Amasia Entertainment prezinta filmul The Call / Apel de urgenta, o productie Troika Pictures si WWE Studios, in regia lui Brad Anderson. Scenariul este realizat de Richard D’Ovidio, dupa un subiect de Richard D’Ovidio, Nicole D’Ovidio si Jon Bokencamp.