Evenimente : Filme

Adu-l Urgent pe Scena! / Get Him To The Greek (SUA, 2010)

Filmul Adu-l urgent pe scena! / Get Him To The Greek este rezultatul reintalnirii dintre Jonah Hill si Russel Brand cu Nicholas Stoller, regizorul comediei Inselat de Sarah Marshall.
Povestea unui angajat al unei case de discuri care are doar trei zile ca sa aduca un rocker recalcitrant pe scena, pentru un concert de relansare. Comedia este cel mai recent film al producatorului Judd Apatow (Virgin la 40 de ani, Un pic insarcinata, Tipi Simpatici).

Aaron Green (Hill) e un tip de 24 de ani, ambitios si care ia lucrurile in serios. Acum a primit o misiune de care depinde cariera lui: sa mearga la Londra ca sa aduca un rocker superstar la The Greek, faimoasa sala de concerte din Los Angeles, pentru un concert care ar urma sa fie primul dintr-un turneu de relansare. Seful lui, mogulul Sergio Roma (Sean Combs) il avertizeaza: “Artistul e cel mai ingrozitor individ de pe planeta. Daca il scapi din ochi, ai patit-o.”

Rockerul britanic Aldous Snow (Russel Brand) este un muzician genial, dar o despartire urata si o cariera care se duce pe apa sambetei l-au transformat intr-un dezastru ambulant. Scarbit de lingusitorii care il inconjoara si speriat ca a ajuns in faza de unde cariera lui nu poate merge decat in jos, Snow a luat-o pe o panta autodestructiva. Cand afla ca iubirea vietii lui, popstarul-manechin Jackie Q (Rosie Byrne) se afla la Los Angeles, Aldous isi pune in cap sa o recastige…si apoi sa puna lumea la picioarele lui.

Numaratoarea inversa pana la concert incepe. Un tanar inocent trebuie sa-si croiasca drum printre capcanele dealerilor de droguri din Londra, scandalurile din New York si dansurile erotice din Las Vegas ca sa livreze “pachetul” teafar si nevatamat…pe cat se poate. Totul incercand sa-i ramana fidel prietenei sale (Elisabeth Moss).
Premiera 23 iulie 2010