Evenimente : Filme

About Last Night / Spune-mi ce-ai făcut azi-noapte! (2014)

In spumoasa comedie romantica “Spune ce-ai făcut azi noapte”, patru tineri din Los Angeles se lupta cu suisurile si coborasurile vietii amoroase din ziua de azi. Intr-o seara, cand facea pe valetul celui mai bun prieten al sau Bernie “gura mare” (Kevin Hart), Danny (Michael Ealy), cel cu ochii blanzi, o intalneste pe Debbie (Joy Bryant), o fata frumoasa si isteata, care e la fel de timida ca si el cand vine vorba de relatii amoroase. Cand chimia dintre ei ajunge la punctul critic, ei sar in pat in chiar seara aceea …apoi in seara urmatoare… şi apoi în alta seara.

Desi au fost descurajati si avertizati de Bernie şi de cea mai buna prietena a lui Debbie, Joan (Regina Hall), Dan si Debbie incearca sa-si construiasca o viata de cuplu. Ceea ce afla în curând cei doi îndrăgostiţi este că în ciuda bunelor intenţii şi a sentimentelor adevărate pe care le nutresc unul pentru celalalt, povestea lor de atractie spontana si veritabila va cadea curand in cursele insirate pe drumul vietii de cuplu si al monogamiei
Printre partide de sex si dialoguri care compară vorbe de genul “hey, baby” cu “si tu, ce ai făcut azi?,” sau aranjamente de vacanta , ca sa nu uitam de dezbaterile şi implicatiile pe care le aduce un animal de companie — Spune ce-ai facut azi noapte pune sub lupa relatiile moderne de dragoste, venind cu o viziune proprie –plina de umor, romantica si extrem de antrenanta – asupra vietii de cuplu.
O versiune noua a filmului original din 1986 cu Demi Moore, Rob Lowe, James Belushi şi Elizabeth Perkins, actualul Spune ce-ai facut azi noapte ii urmareste pe tinerii protagonisti pe drumul de la bar si pana in dormitor si apoi în lumea reala, unde toate cuplurile sunt puse la incercare.

Regia: Steve Pink
Cu: Regina Hall, Michael Ealy, Kevin Hart

Program saptamana 16 – 22 mai:
MOVIEPLEX