Evenimente : Filme

3 zile de cosmar / The Next Three Days

Thriller-ul 3 zile de cosmar / The Next Three Days, un film romantic in care Russell Crowe si Elizabeth Banks pornesc intr-o agonizanta cursa contra cronometru, atunci cand familia lor este devastata de un incident ingrozitor.
Cat de departe ai merge pentru cei pe care ii iubesti? John Brennan (Russell Crowe) afla raspunsul in modul cel mai brutal. Lara (Elizabeth Banks), sotia lui John, este acuzata si condamnata pe nedrept pentru o crima oribila. La 3 ani de la pronuntarea sentintei, John se zbate nu numai sa isi creasca singur fiul, dar si sa isi salveze sotia, cautand fara incetare o cale de a anula verdictul.
Dar cand judecatorii le resping si ultimul apel, Lara intra intr-o depresie cumplita si se gandeste din ce in ce mai des la sinucidere. Ramas fara alternative, John pune la cale un plan periculos si necugetat, riscandu-si viata pentru femeia pe care o iubeste. Cum are la dispozitie doar trei zile inainte de a pierde tot, John porneste intr-o cursa nebuneasca.
Distributia filmului este completata si de alti actori consacrati: Liam Neeson, Olivia Wilde, Jonathan Tucker si Brian Dennehy.
Un film plin de actiune si suspans, semnat de Paul Haggis, regizorul rasplatit cu doua Premii Oscar pentru pelicula Crash.
***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.