Evenimente : Festivaluri

Ozosep

Gulașul și delicatesele alese de la târgul Ozosep revin de data aceasta în piața Amzei, locație plină de istorie și tradiție în gastronomie. Pregătim un festin al gusturilor deosebite, pe care nu îl puteți rata!

Vă invităm să gustați gulașul după o rețetă din Lupeni, Harghita, pregătit în ceaun uriaș la fața locului, dar și langoșul fierbinte cu brânză și smântână deasupra cu un strop de usturoi.

Totodată, la noi veți găsi de la pateul de bibilică, întins pe pâine crocantă de casă, până la specialități de brânzeturi artizanale, din lapte pur din munții Harghita, preparate sănătoase din carne, dulcețuri și siropuri naturale, multe sortimente de miere bună, preparate din păstrăv, prăjituri, ceaiuri, sucuri naturale, turtă dulce, o selecție interesantă de pălincă, dar și cosmetice naturale, produse artizanale, articole din piele și multe alte lucruri frumoase.

Copiii (și nu numai) sunt așteptați la un atelier de creație în aer liber organizat de Mycreativeplace, unde vor decora lingurițe personalizate între orele 11-13 în ambele zile. Prețul unei lingurițe și a materialelor pentru decorat este de 10 lei.

De la ora 14, sâmbătă, veți putea asculta un concert live al trupei One More Minute, iar în ambele zile vom avea muzica mixată special pentru eveniment de către DJ Buff.

Pentru mai multe detalii legate programul evenimentului dar și despre atmosfera de la edițiile trecute, vă invităm să vizitați pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/TargulOzosep

Vă așteptăm cu drag! Intrarea la târg și concert este liberă!

Ozosep! Mai mult decât un târg.

Pentru cei care vin pentru prima dată la noi:
Ozosep este un târg gastro-cultural periodic, care oferă o alternativă de calitate pentru a vă petrece câteva ore din weekend în centrul Capitalei. Bucatele minunate pot fi savurate într-o atmosferă relaxată, familială, ascultând un concert live, iar copiii pot participa la ateliere creative sub îndrumarea specialiștilor noștri.
Ozosep înseamnă produse 100% naturale, ingrediente locale, aduse la București de micii producători în persoană din Harghita și Covasna. La Ozosep nu sunt acceptați distribuitori, doar producători mici!

Eveniment organizat de Asociația Economiștilor Maghiari din România, filiala București, în parteneriat cu Camera Agricolă a Județului Harghita, cu sprijinul Primăriei Sectorului 1