Evenimente : Festivaluri

Organic Days ediția V la J’ai Bistrot

Organic Days ediția V la J’ai Bistrot (call for participants), sambata, 16 iulie 2016, de la ora 11:00, pana la ora 22:00.

Timp de două zile, în mijloc de iulie 2016, trei locații alternative din București (J’ai Bistrot, Gradina Verona si Gradina Sticlarilor) se deschid pentru publicul din oraș cu activități informative și reacreative, produse și meșteri care manifestă alternativa organica a vieții de oras: ORGANIC DAYS – festival de trai simplu, frumos și sănătos.

Ajuns la ediția a V-a, festivalul își propune să crească oferta de ateliere, produse, activități recreative și educative pentru public. Sunt invitați să se înscrie pentru participare toți creativii care au ales să mănânce, să viseze, să lucreze și să trăiască organic, cu atenție pentru toate resursele de hrănire a corpului, minții și sufletului.

Ești meșteșugar? Fermier? Artizan? Artist? Ai produse de consum sau culturale pe care vrei să le împărtășești cu publicul interesat de domeniile mindfulness, sănătate fizică, psihologie, meditație, terapii alternative, viață curată, detox, armonia ființei, natură și natural etc.

TE INVITĂM SĂ NE TRIMIȚI UN E-MAIL DE PARTICIPARE LA FESTIVALUL ORGANIC DAYS ediția V, din 16-17 iulie 2016 – [email protected]

Festivalul Organic Days a crescut de la o ediție la alta. Ceea ce părea în 2013 un avânt curajos dedicat doar celor care își pot permite timpul și resursele financiare să trăiască bine, a devenit de interes pentru un public în creștere de la un an la altul. În lipsa educației de masă care să ne vorbeasca despre cum alegem ce mâncăm, în ce tip de emoții vrem să trăim, ce presupune munca sănătoasă sau viața creativă, echipa festivalului Organic Days încearcă un efort de conștientizare direcționat către comunitatea largă și de susținere pentru comunitatea restrânsă a celor care deja au ales să trăiască sănătos.