Evenimente : Festivaluri

Musai Fest

Avand in vedere spiritul liber pe care ti-l inspira Vama, nostalgia si relaxarea pe care o simti mereu cand esti acolo, ni s-a parut o locatie extrem de potrivita pentru un eveniment care sa imbine trecutul, prezentul si viitorul. Vama Veche a fost mereu cunoscuta pentru spiritul liber si muzica de calitate, totul incepand cu rock-ul clasic si continuand cu multe derivate ale acestuia. Insa in ultimii ani si-au facut aparatia si mici evenimente de muzica electronica, acestea fiind foarte bine primite de publicul din Vama.

Nu vrem sa uitam originile Vamii, adica muzica rock, acustica, hip hop si alte genuri deja consacrate, asa ca v-am pregatit o scena dedicata acestei directii, pe care stim sigur ca o veti aprecia. De ce suntem asa siguri? Simplu, am ales printre cei mai reprezentativi artisti ai acestor genuri: Argatu, Cred ca sunt extraterestru, Eyedrops, Fantome, Fratii Grime, Macanache, Moonlight Breakfast, ROA, Robin and the backstabbers, Soundopamine live, Subcarpati, Urma. Acestia ne-au rasfatat de-a lungul anilor cu o muzica de calitate pe care nu putem decat sa o apreciem, iar starea de bine pe care o avem de cate ori le ascultam piesele, cu siguranta o vom retrai si la scena dedicata lor.
Sarea si piperul acestui festival sunt artistii stradali care merita cel putin acelasi dram de atentie precum trupele romanesti. Yedhaki: Nautika va vor surprinde placut, cum au reusit sa ne atraga si noua atentia pe strazile din Praga, iar Daniel Waples, un renumit cantaret la hang drum, soseste in Romania cu cateva zile inainte de Musai Fest pentru a cunoaste mai bine Vama Veche si oamenii ce o viziteaza. Bineinteles, acesta ne promite un spectacol inedit alaturi de colegul sau indian, Thaalavattam.

Muzica electronica este extrem de prezenta in viata noastra de noapte si nu avem cum sa ignoram miscarea puternica din ultimii ani care a transformat Romania intr-unul din cele mai tari locuri de petrecut din lume. Este primul eveniment de amploare care aduce muzica electronica in Vama, asa ca am pregatit un line-up care sa dea pe spate orice petrecaret: Akufen Live, Barac, Cap, Cezar, Charlie, Ciubuc, Emi, Gescu, Kozo, Praslea, Priku, SIT Live, Steve O’Sullivan Live, Sublee. Greu de crezut ca nu ati prins live macar unul dintre acesti artisti, insa un lucru este sigur: nu putem descrie in cuvinte energia transmisa la aceste petreceri, trebuie sa o traiti cel putin o data pe pielea voastra si cu siguranta nu va fi si ultima oara.

Musai Fest isi doreste sa aduca sub aceeasi umbrela cat mai multi petrecareti, indiferent de genul de muzica preferat. La urma urmei, acesta e si spiritul Vamei, suntem uniti de dorinta noastra de a petrece si de a ne simti bine, chiar daca provenim din medii diferite sau daca avem preferinte muzicale usor variate.

Care sunt ingredientele care ne vor ajuta sa avem o petrecere de neuitat? Peste 60 de ore de muzica de calitate, un peisaj superb la malul marii, plin de soare, nisip si bauturi racoritoare + o energie pozitiva specifica Vamei, care va amplifica distractia cu siguranta, asa cum reuseste sa o faca de fiecare data.

FIRST RELEASE – LIMITED STOCK – 42 lei (2 RON tax included)*
https://www.livetickets.ro/musai-fest

* aceste abonamente asigura accesul in cadrul festivalului pe intreaga durata a acestuia