Evenimente : Festivaluri

Festival Du Chocolat

Festival Du Chocolat, incepe vineri, 21 octombrie, de la ora 09:00, pana duminica, 23 octombrie 2016, la ora 12:00, la Romexpo.

Festival du Chocolat – te provoacă să trăiești experiențe senzoriale dulci!

Createur Chocolatier – Festival du Chocolat este cel mai mare festival de ciocolată din București ce reunește producătorii autohtoni de ciocolată, francizorii marilor ciocolaterii.
Aflat la prima ediție, Festival du Chocolat se va desfășura între 21-23 octombrie, 2016 în cadrul Centrului Expozițional Romexpo, Pavilionul C3.

Festival du Chocolat aduce un nou suflu pe piața din România în industria ciocolateriei, având în prim plan recunoașterea producătorilor autohtoni de ciocolată, cofetarilor profesioniști, francizorilor care au adus în România marile ciocolaterii, cât și crearea unei culturi a ciocolatei.

Timp de trei zile ești întâmpinat de specialiștii în arta ciocolatei, care îți vor răspunde curiozităților și provocărilor despre ciocolată, dar mai ales vei gusta cele mai diversificate sortimente, de la clasica ciocolată neagră până la cele mai picante gusturi.
De asemenea, vor fi provocați și adepții ciocolatei raw vegan cu un amestec diversificat de ingrediente .

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa [email protected]