Evenimente : Festivaluri

Eveniment caritabil Colectiv – #3010 Festival

Eveniment caritabil Colectiv – #3010 Festival, vineri 28 octombrie – duminica, 30 octombrie 2016, la Beraria H.

La un an de la tragedia din 30 octombrie 2015, Asociația Colectiv GTG 3010 organizează în perioada, 28 – 30 octombrie, #3010 Festival, eveniment caritabil în beneficiul victimelor Colectiv.

La un an de la tragedia din 30 octombrie 2015, Asociatia Colectiv GTG 3010 organizeaza in perioada, 28 – 30 octombrie, #3010 Festival, eveniment caritabil in beneficiul victimelor din Colectiv.

Sub motto-ul ”Heroes never die. Keep their spirits alive”, evenimentul comemoreaza cei 64 de tineri care si-au pierdut viata in tragedia din clubul Colectiv si este dedicat, totodata, celor care s-au luptat timp de un an cu traume si cu rani grave.

La Beraria H, in cele trei zile ne vor fi alaturi, printre altii, membrii trupelor: Compact, Coma, Anton, Truda, Altar, Awake, W3 4R3 NUMB3R5, Costi Camarasan Band, Florin Chilian, Fallen, Nexus, Hatemode, Gray Matters, 7 Semne, ultimele cinci fiind direct afectate de incendiul din clubul Colectiv. Cu sufletul si calitatile sale de prezentator va fi alaturi de noi prietenul Rock-ului, Cristian Hrubaru.

Pretul unui bilet va fi de 50 de lei, iar un abonament pe cele trei zile va costa 100 de lei. Acestea pot fi achizitionate momentan prin Eventbook si Eventim sau direct din Beraria H pe durata evenimentului.

Banii din vanzarea biletelor vor fi folositi in beneficiul victimelor din Colectiv, la decontarea tratamentelor. Nevoile acestora sunt mari si pe termen nedeterminat. Rolul nostru este acela de a-i ajuta sa treaca cat mai usor peste suferinta deja existenta.

Despre Asociația Colectiv GTG 3010
Este o organizație neguvernamentală, non-profit, apolitică și independentă, cu personalitate juridică, cu scop public, înființată în temeiul OG nr. 26/2000, cu modificările și completările ulterioare.
Principalele obiective ale Asociației Colectiv GTG 3010 sunt:
1. Monitorizarea anchetelor în desfășurare în cazul incendiului de la Clubul Colectiv, precum și inițierea unor noi
anchete în instituțiile statului, care să identifice persoanele responsabile din toate nivelurile ierarhice care nu și-au exercitat
atribuțiile postului și controlul în aplicarea legislației, fapt ce a condus la această groaznică tragedie.
2. Ajutorarea victimelor din accidente și incendii, din punct de vedere juridic și medical, ajutorarea victimelor
abuzurilor statului.
3. Ajutorarea persoanelor afectate de incendiul din Clubul Colectiv, pentru ameliorarea stării lor de sănătate până
la însănătoșirea completă, integrarea socială și recâștigarea demnității personale.
4. Sprijinirea structurilor fizice necesare industriilor creative, în special muzica rock, arta fotografică și video, în
memoria victimelor incendiului din Colectiv.
5. Implicarea în acțiuni care să prevină producerea de accidente similare.
Despre Opportune PR
Opportune PR reunește specialiști din domeniul comunicării, cu experiență în zona politică și de business.
Este o echipă proactivă, care cunoaște comunicarea instituțională și a dobândit competențe deosebite de organizare a
evenimentelor.
Promovează oameni și idei deștepte, principii și produse. Crede în oameni și în talent, încurajează și
instruiesc, modelează și perfecționează metodele și instrumentele în funcție de nevoile clientului.
Opportune PR cultivă profesionalismul și meritocrația, iar câștigurile de imagine pe care la obține pentru
clienți reprezintă cea mai bună recomandare.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.