Evenimente : Festivaluri

Doom over Bucharest II

Doom over Bucharest II, vineri 25 si sambata 26 noiembrie 2016, la Quantic Club.

Dupa o prima editie sold out, “Doom over Bucharest”, revine cu a doua editie in perioada 25 – 26 noiembrie 2016, la Bucuresti in Club Quantic.

Trupele care au confirmat prezenta pana in prezent pentru aceasta editie sunt:

Vineri, 25.11.2016:

Façade (Olanda);
Fading Bliss (Belgia);
Shattered Hope (Grecia);
MONOLITHE (Franta);
OFFICIUM TRISTE (Olanda).

Sambata, 26.11.2016:

ATARAXIE (Franta);
A Dream of Poe (Portugalia);
Black Oath (Italia);
PANTHEIST (Marea Britanie);
Witchsorrow (Marea Britanie).

Primele 50 abonamente sunt disponibile incepand din data de 25 iulie 2016 in reteaua iabilet.ro, la pretul de 120 lei. Oferta este valabila pana in data de 17 august 2016, urmand ca dupa epuizarea ofertei pretul abonamentului sa creasca.

Detaliile despre biletele valabile o zi vor fi facute publice in momentul in care lineup-ul va fi complet.

Pagina oficiala a evenimentului:https://www.facebook.com/events/1544716089157470/
“Doom over Bucharest” isi propune sa ofere nu doar lineup-uri din sfera de doom metal, astfel ca pe parcurs se vor putea regasi si trupe de black/death/gothic /post metal.”

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.