Evenimente : Altele

Serile YP Online – Marketing și Comunicare în Politică

Joi, 19 noiembrie, ora 19:00, Serile YP Online aduc o discuție cu Raluca Feher despre marketing și comunicare politică.

Evenimentul are loc live, pe pagina de Facebook IAA Young Professionals Cluj.
Participă la eveniment și află despre comunicarea politică, ce a mers și ce nu a mers în campaniile electorale locale de anul acesta.

Raluca Feher lucrează de mai mult de un sfert de secol în comunicare, mai întai ca jurnalist, apoi ca om de publicitate, apoi combinând experiența din presă, cu cea de publicitate și cu activismul civic. Este președintele Frontline Club Bucharest, filiala românească a unuia dintre cele mai faimoase cluburi de presă din lume. Este fondatoarea Muzeului Traiului în Comunism din Brașov. Și este director de creație și strategie la agenția Cap.

De asemenea, Raluca a făcut parte din echipa de campanie a lui Allen Colliban (candidatul USR Plus la primăria Brașov) și tot ea este creatoarea bine-cunoscutului zân, de la Banca Transilvania.

Moderatorul evenimentului este Cosmin Jardianu, Membru Asociat la Chartered Institute of Marketing din Marea Britanie și Marketer B2B cu experiență în zona de consultanță de business. Fondatorul blogului Business Guts, Cosmin vrea să contribuie la dezvoltarea marketingului și a antreprenoriatului din România.

Atenție! Evenimentul nu este un masterclass, un curs intensiv în comunicarea politică și nu vei obține strategia de comunicare pentru a câștiga alegerile prezidențiale în urma evenimentului.