Evenimente : Eveniment Online

Bibliobibuli #20: Apeirogon, de Colum McCann

Luni, 25 ianuarie, de la ora 19:00, ne conectăm pe Zoom pentru a discuta despre Apeirogon, cel mai recent roman al lui Colum McCann, apărut la editura Litera în traducerea lui Bogdan Perdivară. Alcătuit din 1001 fragmente, romanul explorează conflictul din Orientul Mijlociu prin intermediul unei povești inspirate din realitate: prietenia dintre un israelian și un palestinian pe care îi apropie pierderea fiicelor lor.

Bibliobibulii* doritori sunt rugați să trimită un email la adresa [email protected], pentru a-și asigura un loc în camera virtuală.
Participarea este gratuită, dar numărul de locuri este limitat. După confirmarea înscrierii, veți primi un link de Zoom pe care îl puteți accesa în seara întâlnirii. Întâlnirea va fi înregistrată și este posibil să fie folosită pe platformele de comunicare Cărturești. Prin participare, vă exprimați acordul pentru folosirea videoclipului de către Cărturești.

Gazda întâlnirilor este Ema Cojocaru, povestitoare la http://lecturile-emei.blogspot.com, fotograf profesionist și, bineînțeles, bibliobibul.