Evenimente : Altele

Advent De Basm

Advent De Basm este un calendar care își propune să măsoare în povești drumul până la Crăciun. Este încercarea scriitorilor pentru copii și adolescenți din Asociația De Basm, și a prietenilor lor de a revărsa în această iarnă întunecată și grea, parcă mai apăsătoare decât cele de până acum, un strop de lumină și speranță.

Calendarul vă așteaptă. Desenat de ilustratoarea Oana Ispir, acesta lasă să se întrevadă prințesele, vrăjitorii și dragonii care sunt nerăbdători să vă încânte. Sperăm, cu fiecare ușă deschisă a calendarului, să aducem copiilor bucurie. Deși suntem despărțiți unii de alții, putem, iată, să ne adunăm în fiecare seară, de la ora 19.00, pe pagina De Basm, în jurul unei povești. Vom avea călăuze scriitori, actori, jurnaliști și, desigur, copii și vom putea, închizând pentru câteva minute ochii și deschizându-ne inimile și mințile, să călătorim acolo unde nici cu gândul nu gândim. Și, cu fiecare zi trecută și ușă deschisă, lumina va deveni mai mare, iar iarna din suflete va fi învinsă. Aveți încredere în povești! Știți doar că acolo toate sunt cu putință.

Citesc povești:
Adina Rosetti, Adrian Șonka, Alex Moldovan, Alex Ștefănescu, Anca Irina Mureșan, Andreea Iatagan, Carmen Tiderle, Cătălina Olteanu, Claudia Groza, Cristina Andone, Cristina Beatrice Preda, Dan Coman, Iulia Iordan, Laura Grunberg, Lavinia Braniște, Marius Constantinescu, Radu Vancu, Sînziana Popescu, Simona Epure, TO Bobe, Victoria Pătrașcu, Yvonne Hergane