Evenimente : Conferinta

A fishy Zoom with Lulu Miller

Marți, 10 noiembrie, de la ora 19:00, ia parte la un eveniment special cu Lulu Miller, reporter de știință și autoarea cărții De ce peștii nu există. Ne strângem pe Zoom pentru o oră în care vorbim despre haos, ordine și categoriile în care trăim.

Lulu Miller e co-fondatoarea Invisibilia, un podcast despre forțele invizibile care modelează comportamentul uman, difuzată pe National Public Radio. Alături de Jad Abumrad și Latif Nasser, este și gazda podcastului Radiolab. Își petrece cea mai mare parte a timpului făcând reportaje pe teme științifice, pe teme ca sănătate mintală, dizabilitate și natură, dar o preocupă și eseistica, ficțiunea și, din când în când, tiradele bizare. Este câștigătoare a Premiului Peabody, iar povestirile sale au fost publicate în The New Yorker, VQR, Orion, Electric Literature și alte reviste. Locul ei preferat de pe pământ este Humpback Rocks.
În parte biografie, în parte memorii, în parte aventură științifică, De ce peștii nu există este o poveste minunată despre cum să perseverăm într-o lume în care haosul va avea întotdeauna câștig de cauză. Cartea va apărea în limba română la Editura Publica la începutul lunii noiembrie.
Lulu va citi un fragment din cartea ei și va explora temele de mai sus cu Sophia Țigănaș, elevă de liceu, scriitoare și editor fondator al revistei The Calypso Journal, care publică articole despre feminism, egalitate de gen și viața generației Z.

Întâlnirea va avea loc pe Zoom. Dacă vrei să participi, completează acest formular, iar noi te vom contacta cu link-ul pentru întâlnire și cu alte detalii: http://bit.ly/Lulu-Miller-fishy-zoom.

Evenimentul e organizat în campania #PoveștileVindecă. Până pe 15 noiembrie DOR vrea să-și dubleze comunitatea de abonați pentru a-și duce misiunea mai departe: aceea de a spune povești care vindecă, ne fac mai empatici și ne apropie unii de alții. Îi poți ajuta să-și atinga ținta dacă te abonezi și convingi un prieten să facă la fel: www.dor.ro/povestile-vindeca.