Evenimente : Concerte

Wilde on the roof – The Biggest Rooftop Party In Town 2nd Edition

The Biggest Rooftop Party In Town 2nd Edition
Sambata, 21 Iunie 2014, ora 22:00
Auto Cobalcescu, Splaiul Unirii, Nr.311, Bucuresti
Cel mai mare rooftop party din Romania va fi organizat, pentru a doua oara, la Bucuresti

AllTimeClubbing organizeaza in 21 iunie a doua editie a celui mai mare rooftop party din Romania. “The Biggest Rooftop Party In Town” va avea loc pe acoperisul Centrului AutoCobalcescu ( Showroom-ul Renault ) din Splaiul Unirii 311, o terasa cu o suprafata de 7000 mp si o capacitate de 10.000 persoane. Artistii care vor mixa la pupitre sunt unii din cei mai renumiti DJ-i ai muzicii electronice din Germania, Danemarca, Italia si Romania: Tube & Berger, Noir, Nice7 si Atapy. Prima editie “The Biggest Rooftop Party in Town” a adunat aproape 3000 de iubitori ai muzicii electronice live.

Conceptul party-ului are la baza doua insight-uri valoroase pentru iubitorii de evenimente muzicale: explorarea spatiilor neconventionale urbane si invitarea unora dintre cei mai apreciati DJ-i de muzica electronica din diferite colturi ale lumii. “Muzica live a unor artisti apreciati in spatii nevonventionale- acesta e insight-ul care ne-a garantat succesul primei editii. Harta acoperisurilor din Bucuresti care pot sustine un party de dimensiuni mari este destul de limitata, astfel incat gasirea unei astfel de locatii a fost o provocare grea, insa careia i-am raspuns cu brio. Artistii duc povestea mai departe si anunta una din cele mai spectaculoase seri din aceasta vara”, declara organizatorii evenimentului.

Artisti :

Roerig si Marko Vidovic – cunoscuti la nivel mondial ca Tube & Berger si-au inceput calatoria muzicala acum 15 ani in Germania. Cu cel mai bine vandut house act din 2013 pe binecunoscutul site Beatport, Tuber & Berger au inceput anul 2014 in forta. Realizat impreuna cu Juliet Sikora, ‘Set It Off’ a fost numit de Pete Tong ‘An Essential New Tune’, inainte ca acesta sa fie nr #1 si #2 in clasamentul Beatport Deep House.

Noir (Rene Kristensen), nascut in Aalborg, Danemarca si autodeclarat “80s kid”, este unul din cei mai renumiti “exportatori” de muzica house din tara sa. Artistul a pus bazele unor label-uri celebre precum Get Physical, Defected sau Noir Music. In afara studioului, Noir mixeaza in locuri precum Watergate Berlin, Ministry of Sound London, Warung Brazil, Playa Del Carmen Mexico, Pacha, Ibiza, Sonar sau ADE.
Nicola Daniele si Cesare Marocco cunoscuti ca NiCe7 au colaborat cu label-uri precum Noir Music, Suara si Great Stuff. Track-ul lor "Point" a fost desemnat la Beatport Music Awards drept cel mai bun tech house record al anului 2011. NiCe7 au mixat la evenimente de muzica electronica precum Miami Winter Music Conference, Amsterdam Dance Event sau Berlin Music Days.Atapy este DJ-ul ale carui single-uri au atras atentia si contributia unor artisti precum M.A.N.D.Y./Dubfire/Laurent Garnier/Ritchie Hawtin/ Tom Budden/ Djuma Soundsystem/Someone Else/Jacuzzi Boys/Brothers Vibe. In prezent, Atapy are colaborari cu artisti renumiti din LA precum Louisahhh!!! si Cari Golden, vocalisti care lucreaza cu nume mari ale muzicii electronice underground.
Organizatori: Alltimeclubbing

Pret/bilet:
Bilete Vip (in avans): 50 Ron
Bilete regular (in avans): 25 Ron
Bilete Vip (la intrare): 60 Ron
Bilete regular (la intrare pana in ora 12) : 30 ron
Bilete regular (dupa ora 12) : 40 ron