Evenimente : Concerte

While She Sleeps

Concert While She Sleeps, marti, 8 noiembrie 2016, de la ora 20:00, la Club Fabrica.

Trupa engleza de metalcore While She Sleeps canta la fabrica pe 8 noiembrie de la ora 20:00 in cadrul uni show marca METALHEAD. Biletele earlybird sunt in vanzare aici: www.iabilet.ro/bilete-concert-while-she-sleeps-la-fabrica-26019/

Formata in anul 2006, in apropiere de Sheffield, Anglia, grupul While She Sleeps urma sa devina unul dintre cele mai cunoscute si indragite proiecte ale metalcore-ului european.
EP-ul de debut al trupei, „The North Stands For Nothing”, a ajuns in mainile fanilor abia in 2010, dar a devenit in scurt timp piatra de temelie a unui proiect ce urma sa creeze senzatie in intreaga lume.

In 2012, While She Sleeps lanseaza primul album de studio, „This Is the Six”, iar la trei ani distanta lanseaza „Brainwashed”, albumul pe care sta scrisa celebra piesa „Four Walls”.

Muzica formatiei While She Sleeps poarta influente precum Thrice, Slipknot, Foo Fighters, Underoath, Refused, Comeback Kid, Gallows si Alexisonfire, osciland intre genuri precum hardcore punk, metallic hardcore, post-hardcore sau alterntive metal.

La Bucuresti, While She Sleeps vor pune in scena un show de zile mari, oferind publicului din Romania un concert care, sub nici o forma, nu trebuie ratat.

Inca o trupa va fi anuntata in curand !

Primele 50 de bilete costa 45 de lei si se gasesc in format electronic pewww.iabilet.ro si in format fizic in reteaua de 1500 de puncte iabilet.ro/retea

Dupa epuizarea biletelor earlybird, biletele vor costa 50 de lei, respectiv 55 de lei. In ziua concertului la intrare, biletele vor costa 60 lei in caz ca showul nu va fi sold out.

Un eveniment METALHEAD.