Evenimente : Concerte

When Nothing Remains – SE, Fallen Arise

When Nothing Remains – SE, Fallen Arise – GR + TBA, luni, 17 septembrie 2016, de la ora 19:00, in Quantic Club.

Formatia suedeza WHEN NOTHING REMAINS va ajunge pentru prima data in Romania pe data de 17 octombrie 2016 in clubul Quantic din Bucuresti.
Maestrii suedezi ai atmospheric doom death metal-ului au in componenta membri din trupe precum Nox Aurea, Draconian, Doom: VS, The Cold Existence, Rimfrost, Grá etc.
Trupa impresioneaza prin compozitiile melodice decorate cu solo-uri catchy de chitara si clape atmosferice, cu un mix armonios de voci clean si growl.

Dupa concertul sustinut anul acesta pe scena mare a Festivalului Artmania, formatia Fallen Arise din Grecia se intoarce in Romania pentru un show alaturi de WHEN NOTHING REMAINS.
Infiintata in 2009, aceasta a lansat cel de-al doilea album de studio „Adeline” in octombrie 2015, via Rock Of Angels Records (ROAR), combinand o atmosfera teatrala cu o abordare progresiva. Albumul ne trimite inapoi in timp in epoca victoriana a secolului 19, prezentandu-ne decaderea corpului si a mintii omului prin fictiune. FALLEN ARISE a impartit scena cu trupe precum Moonspell, Leaves’ Eyes sau Outloud. Din 2016, formatia are un nou vocal, in persoana lui Vlasis Katsaounis.

Noi trupe vor fi anuntate in curand!