Evenimente : Concerte

Wax Tailor LIVE Band

Wax Tailor LIVE BandCred Ca Sunt Extraterestu LIVE Band; Power Pe Vinyl, sambata, 15 octombrie 2016, de la ora 22:00, la Terra Events Hall.

Pe 15 octombrie, The Fresh se întoarce din vacanță alături de Wax Tailor LIVE band. Terra Events Hall găzduiește un spectacol incredibil ce face parte din turneul extins în care Wax Tailor desenează toată lumea prin muzica noului său album ”By Any Beats Necessary”.

Pregătind terenul pentru al cincelea său material discografic, de pe care putem savura momentan doar deliciosul single ”I Had a Woman”, francezul vizionar ne invită într-o călătorie sonoră atemporală în care dansul face legea.
Seara se deschide la ora 22:00 alături de talentalul turntablist local Power pe Vinyl și noul produs al scenei de hip-hop de la noi, Cred Că Sunt Extraterestu, în formație completă LIVE. Biletul costă 50 de lei și e disponibil în rețelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilete.ro, Kompostor.ro și la H2O.
Wax Tailor reprezintă una dintre cele mai proeminente personalități din lumea electro hip-hop și downtempo, fiind unul dintre ambasadorii de preț al trip-hop-ului franțuzesc, dar și al scenei internaționale.
Un artist independent prin excelență, Wax Tailor își încântă constant admiratorii cu stilul său muzical inconfundabil. Cu 4 albume de studio și 2 albume live la activ, peste 600 de apariții în 50 de țări, el atrage fani din lumea întreagă cu mixul său câștigător de hip-hop cinematic, soul și funk.
Viitorul sună bine pentru Wax Tailor, care plănuiește în anul ce urmează un tur extins prin SUA, aflat sub o nouă umbrelă muzicală, ce combină influențe blues, rock și soul. Foarte implicat în creația sa, el transformă fiecare melodie creată într-o reală călătorie muzicală, istorică și cinematică.

Wax Tailor LIVE Band;
Cred Că Sunt Extraterestu LIVE Band;
Power pe Vinyl.

BILETE:
-50 de lei
– disponibile pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!